čtvrtek 13. června 2013

Zapište si do diáře:)

Krásný večer

Dnes musím s radostí napsat že bylo opravdu krásně:)
S hezkých počasím nastává období i spousty zajimavých akcí a nabídek..tak jsem vám těch pár zajimavých, které by jste neměli propásnout sepsala..Tak jak jsem si je sama poznamenala do diáře:)

Mimochodem..když si plánuju do diáře..nejradši si zajdu na kafe..a v příjemné kavárničce u latte si plánuji svůj vzácný volný čas:)




Nejbližší zajimavá událost:) Už tuhle sobotu si můžete zajít koupit novou limitovanou edici od Lancome na které spolupracoval Alber Elbaz..je fakt rozkošná!!




Cestou se můžete stavit v trafice..včera vyšla nová Marie Claire..a jako dárek tam najdete velkou plážovou tašku..ve dvou barvách:)






V sobotu 22.6 si udělejte výlet na Dyzajn market..Piazzeta Národního divadla může ukrývat vzácné kousky..pokud najdete správného prodejce:)





O výstavě Marylin Monroe jste už určitě slyšeli..Já se na nic chystám zrovna zítra..I kdyby jste osobnost Marylin zrovna nemilovali..nechat si ujít její šatník a botník??ani náhodou..nemluvě o tom že je ještě po tolika letech neustále nepodobováná je braná jako nesmrtelný sexsymbol..( a moje maminka ji zbožňuje)

Zajít na ní můžete od jízdárny Pražského hradu do 20.9.13






Tahle akce je sice vzdálenější..ale už teď si v práci zamluvte dovolenou a a přichystejte omluvenky do školy..a to na září!!

Prague fashion Weekend

18 - 22.9. 2013


Zřejmě nejvýznamějším hostem bude letos návrhář Jimmy Choo






Samozřejmě nemůžu vynechat blížící se spolupráce..a je jsem si již zapsala do diáře..musíme se přece mít na co těšit..:)


Tento týden byla vyhlášena očekávaná kolaborace značky H&M..Letos to bude Isabel Marant..a já doufám že si i z této spolupráce něco odnesu:)  Zapište si 14.Listopad:)




Máme se na co těšit i na jaře..naprosto okouzlující shledávám i spolupráci Sarah Jessicy Parker s Manolo Blahnikem..kdo jiný by měl spolupracovat na kolekci bot?..v Prodeji v Usa..cenově mezi 200 až 300 Usd už příští jaro:)




A tady je můj záchranář..bez kterého bych nikam nedorazila a nic nazařídila..můj milovaný diář..Jsem věrná značce Moleskine..tento rok v limitované edici Malý princ:)



A copak vy máte naplánovaného..doufám že mi taky napíšete na co se těšíte a co bych třeba neměla propásnout:) Taky neuděláte krok bez diáře?:)


13 komentářů:

  1. jé, super tipy, dík!! :) nové kolekce od Lancome vypadá úžasně, moc se mi líbí tenhle design. A Jimmy Choo na Prague Fashion Weekend? To zní skvěle!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. dufam ze z vystavy o marylin monroe tu budu aj fotografie :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ten diář mám též a miluju ho! Malý princ=srdcová záležitost!

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, taška na pláž by se šikla, můžeš ji vyfotit, at vim, jestli pro ni jít?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kočko..když jsem šla kolem trafiky měla jsem jen mobil..nebrala jsem si peněženku..tak jsem vám ji zatím jen vyfotila..ale myslím že bude velká a prostorná

      Vymazat
  5. Tedy máš naplánované báječné akce, ještě že můžu kopírovat a mám to tak jednodušší, čím zaplním ten svůj. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda Marti že se ti akce líbí..určitě si je zkopiruj:) a copak ty máš za diář?:)

      Vymazat
  6. úžasný tipy na akce, děkuji! :) http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Super tipy, díky za ně, Ino. :) Já mám hlavně naplánovanou dovolenou a stranou plánuji i tyto akce a vypadá to, že bych letos mohla i stihnout Prague fashion weekend. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super..že to stihneš..já na tom musím taky zapracovat:)

      Vymazat
  8. Diář máš nádherný. Já mám poznamenané letní festivaly a mám tam i výstavu MM jen jsem si ještě nevybrala den. Doufám, že se tu s námi podělíš o své pocity a postřehy z výstavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letní fesťáky ještě musím dopsat:) a uvidím jestli se výstava vejde do článku..asi ano:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.