neděle 10. února 2013

Now in Stores - Valentýn

Krásný večer

Jak jistě víte, příští týden nás čeká Valentýn. Názory na tento svátek se různí, někdo říká že ho odmítá protože je to americký komerční svátek( ať už je odkudkoliv)

Já ho beru jako možnost věnovat se svým blízkým a projevit jim svou náklonost. Samozřejmě bych si na to mohla vyhradit jakýkoliv jiný den, ale beru klidně i 14. únor. Takže já si Valentýna ráda oslavím, je to pro mě příjemné rozptýlení.


Pro vás, kteří budete taky slavit jsem se dnes vrhla po obchodech, abych vám našla nějaké vhodné tipy na dárky pro vaši drahou polovičku:) Snad se vám budou líbit.



 Hledání totiž vůbec nebylo jednoduché..Základ je stanovit si v jaké částce si dárek představujete, popř. jestli ho chcete sama vyrobit.
 Nejkrásnější dárky jsou samozřejmě ty osobní, na kterých se sami podílíte.

Ptát se můžete na Ask.fm





Vrhneme se na ty obchody:)
Pokud hledáte pěkný dortík nebo nějakou sladkou dobrotu zkuste Tesco ( dortík ve tvaru srdce za 89,-) nebo třeba Marks&Spencer, kde 
mají super nabídku sladkostí ve stylu oslav Valentýna:)


V Albi, seženete jak přánička, tak  laškovné hry( názor nechám na vás, já na to asi moc nejsem) ale zaujala mě třeba čokoláda na tělo, proč si neudělat doma čokoládovou masáž:)






Manufaktura

Kosmetiku od Manufaktury mám moc ráda. Používám hlavně tu pivní, ( i když pivo nepiju) a můj muž miluje její vůni. Nejvíc se mi líbil masážní olej vinný a nebo pivní..Taky jsem si všímla pivního gelu po holení.Pánové tuhle vůni ocení:)


Co se týče masážních olejů, můžete k nim vyrobit poukázku na masáž s datem využití do 14.2.2013. :)


H&M


V H&M mají super akci na novou kolekci prádla od Davida Beckhama. Koupíte 3 kousky a zaplatíte jen 2.



Prádlo je vůbec klasickým dárkem na Valentýna:)



V Reserved mají velkou nabídku včetně komiksových potisků:)



Nosí váš muž často košile..co mu pořídit nové manžetové knoflíčky:)




Neoluxor


Další moje cesta vedla do knihkupectví..Miluje váš přítel scifi nebo fantasy..zkuste vybrat někakou pěknou knihu, mě zaujala zvláštní edice pro fanoušky Star Wars.




Co třeba něco praktického, nepotřebuje váš muž novou myš, sluchátka či flashku? i v elektru, kam normálně nezavítám můžete pro naše drahé polovičky najít spoustu super dárků:)





Přejděme ke složce:  Společné dárky

To jsou dárky které si prostě užijete oba dva.

Jak už jsem psala, prádlo je takovým klasickým kouskem, ale vždycky potěší. Ovšem teď by jste vybírali na sebe. ne pro něj. To je ten pravý dárek pro oba dva:)

Zkuste třeba Lindex. aktuálně mají na všechno prádlo slevu 20% a určitě si vyberete:)




V Etamu mají taky pár moc pěkných kousků navíc mají ještě slevy na starší kolekce až 70%:)


V parfumerii Marrionaud mají Valentýnskou akci. Když si koupíte 2 produkty dostanete slevu 40%. Takže si kupte parfém, jemu taky, a radost budete mít oba:)






Co mě hodně zaujalo je super nabídka od Student Agency
Uděláte si výlet  do zahraničí ve dvou ale za jízdenku platí jen jeden:)

 Podmínky:
- Hromadná zpáteční jízdenka, platí jen jeden:)druhý cestuje zdarma
- V prodeji od 1. do 14.2. 2013
- platí pro odjezdy od 1.2 do 28.2. 2013


Hmmm...Valentýn v Paříži..why not??:)







Kino..tak to je stará dobrá klasika..už jen stačí vybrat něco co bude bavit oba dva:)





Tento dárek je pro dlouhé zimní večery. Já nám ho také pořídila k nějakému Valentýnu před léty a od té doby ho aktivně využíváme snad každý týden. Probrat svů den se svým protějškem u čokoládového fondue s ovocem prostě nemá chybu:)



Nakonec tu pro vás mám ty nejnáročnější možnosti, a to je vyrobit něco sama:)
Co třeba vyzkoušet vlastní dezert.

Domácí Cupcakes mi dali vždycky trošku zabrat, ale croissanty určitě zvládnete:)



A tento dezert jsem již ukazovala na FB. Jen napíchnete jahody na vidličku a máčíte nejdřív v hořké čokoládě, až to ztuhne namočíte je do bílé. Na vidličkách které opřete o talíř to necháte ztuhnout:) Jednoduché a efektní. Když navíc vyrobíte krabičku máte luxusní bonbonieru:)


 Vlastní kreativitě se meze nekladou..Kuchtění se samozřejmě netýká jen sladkého, klidně mu udělějte steak:)

Klidně mu napište milostný dopis, nebo mu dárek schovejte a dejte mu jen souřadnice GPS, zkuste prostě něco jiného než obvykle děláte:)

Záleží jen na vás pro co se nakonec rozhodnete, každopádně věřím že váš partner ocení vaši snahu a vy nakonec dostanete taky nějaký krásný dáreček:) kterým je nakonec i sladká pusa:)



Pokud jste článek dočetli až sem, budu moc ráda když mi napíšete jak Vy trávite svátek Valentýna popř. co jste koupili nebo koupíte vašemu muži:)


A jak že to dnes vypadá třeba ve Walmartu v Usa..pár dnů před jejich oblíbeným svátkem? Ina má pro vás samozřejmě fotky:)






















26 komentářů:

  1. Ty jahůdky vypadají dokonale :))
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Kopa skvelých nápadov!
    My tento rok Valentína prekladáme na iný termín, pretože 14.2. spolu asi nebudeme. Ale darček asi pôjdem kúpiť do Reserved. Boxerky s Batmanom budú mať určite úspech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak super..jsem moc ráda že jsem tě inspirovala:) určitě si to krásně užijete i mimo originální datum:)

      Vymazat
  3. super článek, děkuji za tipy na dárky a za komentář na mém blogu:). http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek, určitě hodně lidem dodá potřebnou inspiraci!:) ..já ale budu tentokrát originální a nakreslila jsem svému příteli portrét jeho oblíbené herečky :) uvidíme, co na to řekne!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy to je krásný dárek, tak pak dej vědět jak se líbil:)

      Vymazat
  5. Tolik inspirace v jednom článku :) Super, Inuš. Já sama Valentýna až tak neslavím, přítel bude stejně letos mimo ČR, navíc je ze starší školy, takže když už, tak 1.Máje, ale ani to moc nehrotíme :) Radost dělám svým blízkým taky ráda. Určitě ode mě dostane nějako blbůstku třeba moje sestra. Jen doufám, že si to tady nepřečte :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já Valentýn nemám ráda, přijde mi to jako moc komerční svátek.. ale abychom ho zas tak uplně neignorovali, tak jsem navrhovala, že bychom si mohli jít s mou drahou polovičkou sednout nad smaženou zmrzlinku :))
    Jinak z tvých dárků mě nejvíc zaujala čokoláda na tělo a jahůdky v čokoláde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm Nellie..smažená zmrzlina zní hodně dobře..a o tom to je..slavit to po svém:)

      Vymazat
  7. Valentina neslavime.
    Mimochodom, este som nestretla ziveho, normalneho chlapa, ktory by ako darcek uvital plysoveho medvedika s napisom I love you.

    OdpovědětVymazat
  8. Jaj ten Valentín ;) Ja osobne tento sviatok s priateľom nebudem oslavovať. Obaja zdieľame názor, že sa ľúbime každý deň a nie len na takéto sviatky. Spoločnú večeru sme mali aj dnes, koláč mu upečiem kedy si povie a darčekmi takými maličkosťami si robíme radosť stále takže pre nás je takétoslávenie zbytočné;)
    Ja viem, že určite Valentín vznikol s dobrým úmyslom (v Taliansku), ale Amerika ho veľmi zkomercionalizovala. A popravde tie srdiečka a tak mňa to neoslovilo ani keď som mala 15 nie to teraz ;)

    OdpovědětVymazat
  9. To já bych ráda dostala klasiku - růži, klidně jen jednu, aspoň vynikne její krása :-) A jako dárek pro druhou polovičku bych upekla srdíčkový dortík s ovocem, želatinou a pudinkem :-) Ještě jsem přemýšlela nad perníkovým srdcem, samozřejmě také vlastní výroby, uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní velice dobře..dortík i perníkové srdce:)určitě to bude mít úspěch

      Vymazat
  10. Ty jahody vypadají luxusně :-).Zatím mám velkou 300g Milku s jeho oblíbenou příchutí a asi vyrobím nějakou "kartičku lásky"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartička lásky?:) co přesně to u vás znamená Šárko?:)

      Vymazat
  11. Krásný článek a spousta pěkných nápadů. Já bohužel budu letos na Valentýna v práci, takže jsme si s přítelem zašli předčasně na večeři, ale ten jediný den nepotřebujeme k tomu, abychom si řekli, že se máme rádi :)

    OdpovědětVymazat
  12. hned bych jela do USA pro ty dobroty!:D
    Valentýna bych slavila ráda ale přítel na to moc není, tak bohužel :/ ale čokoládu asi dostane no..:D

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych se nejradši přestěhovala do USA - tam to slaví všichni. tady nikdo a přitom bych tak chtěla.. přítel na to moc není, takže spíš neslavím než slavím..

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem vybrala klasicky, čokoládovou bonboniéru, je to nejlepší dárek :)

    OdpovědětVymazat
  15. Určite by som chcela zažiť aspoň raz Valentín v USA :)) s priateľom ideme na Valentínsky ples a darček pre neho ešte nemám, hádam niečo vymyslím hah :)

    Nius07

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valentýnský ples? to zní super..tak si ho krásně užijte:)

      Vymazat
  16. já letos vyrobila čaje ve tvaru srdíček a budu péct cheesecake ;)

    Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.