čtvrtek 21. února 2013

Druhé narozeniny


Krásný večer



Věřte tomu nebo ne, ale blog Ina.T. dnes slaví 2. narozeniny. Byly to dva roky plné módy a seznamování se skvělými lidmi( např. skvělou kamarádku Evičku Schön bych jinak nepoznala).

Můj blog by samozřejmě nebyl bez mého muže, který mě ochotně fotí v - 20 C, toleruje všechny mé nákupy a ještě mě stíhá dělat v životě šťastnou:)

 Ale blog bych si ani náhodou nezaložila bez jediného člověka, a to je moje nejlepší maminka, která mě k tomu dokopávala už dlouhou dobu:)
 Bez její vzácné podpory a extrémní lásce k módě, ke které mě vedla od dětství bych nebyla taková jaká jsem:) Mimochodem i moje maminka dnes slaví narozeniny:) Takže jí tímto přeju vše nejlepší!!!!

A v neposlední řadě jste tu vy, moji čtenáři, kteří mě celé dva roky neuvěřitelně podporujete svými komentáři, které si tak ráda čtu. Bez vás by blog nebyl zábava, a neměl by smysl. Proto vám chci moc moc poděkovat..a samozřejmě, jako minulý rok..jsem vám za odměnu musela něco upéct:)

Tady jsou..jen pro mé čtenáře..slaďoučké Cake Pops:) sama jsem je dělala:)

Ask.Fm

Ina.T. Facebook

Vaše Ina...













41 komentářů:

  1. Jéé Ty jsi miláček, viď? ♥ Já si pamatuju přesně před rokem jak jsem seděla u počítače a najednou narazila na Tvůj blog. Blogy jsem v té době žádný nesledovala, takže na Tvůj jsem najednou koukala s otevřenou pusou, během večera ho stihla celý přečíst, hltala jsem každé slovo, fotku, obdivovala jak jsi překrásná, inspirativní a úžasná.

    Inuško, Tvé mamince přeji vše nejlepší a nejkrásnější k narozeninám a Tobě a Tvému blogu dalších několik tisíc čtenářů a hodně moc let blogování a úspěchů. :)

    To díky Tobě jsem se rozhodla si blog založit, takže Ti patří moje velké díky za to, že Tvou zásluhou jsem přišla na koníček, který mě baví ze všech nejvíc a poznala jsem opravdu božské lidi.:* Děkuju ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá Anne..moc ti děkuji za krásný vzkaz..mamince přání vyřídím..nebo raději dám k přečtení:) Jsem nadšená že jsem ti byla inspirací pro založení tvého blogu, a věřím že ty sama jsi teď inspirací pro spoustu dalších!!

      Vymazat
  2. Gratuluji k výročí, Inuško, máš skvělý blog, ráda se sem vracím :-) a mamince všechno nejlepší k narozeninám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Romčo:) tak doufám že se sem budeš nadále ráda vracet:)

      Vymazat
  3. Ať se tobě i blogu dál daří!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji krásko..rozhodně na něm budu dál makat:)

      Vymazat
  4. Blahopřeju! Tvůje blog mám moc ráda. Líbí se mi, že máš svůj specifický styl a nesplýváš s davem. A jsi taková pozitivní. :-) Ať se daří i do budoucna!

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji:) jsem ráda že působím pozitivně:)ať se ti tu líbí i nadále:)

      Vymazat
  5. Děkuju tvojí mamince! Inuško, tvůj blog je vážně boží, prosím nikdy nepřestávej blogovat! Přeju všeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechno nejlepší a ještě hodně úšpěchu do budoucna! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji také vděčná:)a myslím, že mě to ještě nějakou dobu bude bavit a moc ti děkuji Nico:)

      Vymazat
  6. Gratuluji! Přeji všechno nej, hlavně hodně zdraví tvé mamince. S tou bych si určitě rozuměla.

    Jinak určitě pokračuj v tomto stylu s tvým blogem, který mne moc baví, i když zde nezanechám vždy komentář. Sleduji a moc chválím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Marti..no maminka je elegant lady..takže by jste si určitě rozumněly:)a děkuji za komentář:)

      Vymazat
  7. Ať se blogu daří i doposud tak dobře jako teď!
    A ty lízátka jsou tak roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Ino,
    přeji všechno nejlepší tvé mamince a také tvému blogu! :) Maminka udělala jednu z nejlepších věcí, co mohla, a to je, že tě "dokopala" k založení tohoto úžasného a inspiritavně-kreativního blogu. Doufám, že tě blogování bude bavit i nadále a počet čtenářů se bude stále den ode dne zvědat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti Veru:) jsi moje pravidelná čtenářka a já si toho moc vážím:) děkuji za všechny tvé komentáře:) a jsem ráda že počet čtenářů neustále narůstá:)

      Vymazat
  9. Moc blahopřejuu:) a krásné fotečky:) mňam!

    OdpovědětVymazat
  10. Gratulujem tvojmu blogu aj tvojej mame :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratulujem k výročiu a nech je takých výročí ešte veľa ! A gratulujem aj k maminke , dobre urobila, že ťa dokopala :) a cake pops. mňam! koláče ktoré sú takéto krásne vyčačkané, to je niečo pre mňa!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Basho..Cake pops mi daly pěkně zabrat..musel mi s nimi pomoct můj muž:)a mamince dám všechna přání přečíct..děkujeme moc:)

      Vymazat
  12. gratulujem ;) taká si sladká na tých fotkách zrejme ako na tých "lízatkách" :D



    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  13. ďalšie minimálne také 2 krásne roky ako boli tieto :)

    OdpovědětVymazat
  14. Přeji mamince hodně štěstí a zdraví k narozeninám a tobě spoooustu úspěchů a elánu, jsi skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  15. ahojky Inuš,
    moc moc gratuluji k výročí a přeji dalších mnoho úspěšných let s blogem. Mamince přeji vše nejlepší k narozeninám a je super, že Tě k blogu dokopala..:) Dobře totuž udělala, nebýt Tebe, tak bych nikdy nepoznala natolik extravagantní módu, jakou nosíš právě ty a moc se mi líbí! Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  16. Přeju všechno nejlepší jak tvé mamince, tak i blogu :) Ať se ti dál daří a máš spoustu báječných čtenářů a hlavně ať ti blog dělá radost :)

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluju a ať ti to vydrží! Jsi originální a to se cení :)

    OdpovědětVymazat
  18. Inuško, přeji všechno nejkrásnější blogu i tvé mamince, která udělala skvělou věc, když tě dokopala k založení blogu.. Přesně si pamatuji na den, kdy jsem narazila na tvůj blog a akčně začala pročítat všechny články.. Nikdy jsem blogy moc nehledala, ale poté co jsem našla tvůj, začala jsem hledat další s tím, že budou báječné jako ten tvůj.. Konkurence je veliká, ale pro mě jsi pořád číslo jedna! :)) Děkuju za to, že jsi a pokračuj v tom ! :))*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejno..strašně jsi mě potěšila..takové komentáře mě dokážou pozitivně nakoupnout..strašně moc ti za něj děkuji!!

      Vymazat
  19. všechno nej k narozeninám ...

    OdpovědětVymazat
  20. Přeji ti vše nejlepší do dalších let tohoto blogu, který mě velmi baví a ráda se k němu vracím, máš bomba retro styl, který mě bere, tak ať se daří a ještě jednou vše nej:)! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mco děkuji Kate..hlavně ať se sem stále ráda vracíš:)

      Vymazat
  21. tady vypadáš úplně jako panenka :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Mile ctenarky,ani nevim,jak vam podekovat za vsechna krasna prani k narozeninem.Diky vam a samozrejme i diky Ine jsem mela nejkrasnejsi narozeniny ze vsech.
    P.S. Ina trochu prehani,ja ji nedokopala..jen trochu popostouchla.Vsecno ostatni je vysledek jeji pracovitosti(ostatni tvurkyne blogu jiste vi co mam na mysli),kuraze a invence.Jsem na ni tuze pysna.
    nejsem anonym,jsem proste mama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji maminečko za přispění..a nedělej že jsi mě nedokopala:) bez tebe by blog prostě nebyl:) už se těším až oslavíme tvé nerozeniny:)

      Vymazat
  23. 2 roky? wow a já myslela, že víc :) to jsi toho za tu dobu stihla opravdu hodně :) moc děkuji za krásné články, outfity a oblíbenou rubriku now in stores :) Tak ti popřeju je to, aby si v následujících letech (nejen 2) byla stále tak krásná, usměvavá, plná kreativity a blogu se dařilo o sto šest :) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikol..já si už taky přijdu trošku jak veterán..ale naštěstí mě to stále baví:) a moc děkuji za přání:)

      Vymazat
  24. Jé, blahopreju:) na tvuj blog moc rada chodim, jsi originalni :) hele a ty jsi opravdu vdana, nebo jen rikas "muz"? :)

    OdpovědětVymazat
  25. Blahopřeju a přeju hodně štěstí v blogování. Lízátka jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  26. mňaaaaaaaam <3 a ano, bez nasich muzov co nas v -20 fotia by sa to nedalo.. ani u mna :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.