sobota 16. července 2011

Nejlepší letní šampon:)

Každé léto, a nadcházející podzim řeším ten samý problém, díky slunci, moři, chlóru a dalším vlivům, jsou na konci léta, moje vlasy suché, zničené a bez lesku. Vždycky zkouším nějaký, běžně dostupný výrobek z drogerie, který uvádí že takovému ničení zamezí, ale bohužel jsem zřejmě ještě nenarazila na ten pravý. Proto jsem se rozhodla pro profesionální přípravek, kvalitní značky.



Takže dalším přípravkem, který vám chci recenzovat  je:
 Revlon professional After Sun Hydra Shampoo



Tento šampon má odstraňovat zbytky soli, chlóru,  obsahuje UVA a UVB ochranné filtry, které chrání vlasy před sluncem. Zároveň záchovává jejich barvu, vyživuje, hydratuje a obnovuje vlasové vlákno při každém mytí.

A teď z praktického hlediska. Šamponem myju vlasy každý den, i když nejsem u moře.. Ale chci mít vlasy chráněné před sluncem  denodenně. Jeho vůně je příjemně nevtíravá, stačí ho použít jen trochu, protože dobře pění. Takže vám dlouho vydrží. Nepoužívám s tímto šamponem kondicioner. Nanáším ho ke kořínkům a většinou trochu i po celé délce, a nechám pár minut působit. Opláchnu studenou vodou.



Vlasy jsou po něm lesklé, hebké, a opravdu mi přijde že se tohle léto drží moje vlasy ve formě. Zatím žádné známky vysušení. Naopak, vlasy jsou hydratované a krásné i bez kondicioneru. Navíc mi přijde, že je celkově ozdravuje, takže se dá použít i jako regenerační šampon.








Pokud se navíc chystáte k moři, určitě doporučuji zakoupit péči chránící před sluncem, samozřejmě i pokud se nikam tohle léto nechystáte. Protože slunce ničí naše vlasy každý den i v ČR. A pokud nechcete na podzim zničené, zelektrizované vlasy, doporučuji investovat do vlasové péče. Vratí se vám to na vašich vlasech:)


Opět jsem nakupovala na Uvlásku.cz  Minule jsem byla s tímto e-shopem velice spokojená a opět mi přišel do dvou dnů:)



e-shop zde:
http://www.uvlasku.cz/sampony/revlon-after-sun-hydra-shampoo-sampon


Používáte v létě speciální vlasovou kosmetiku?? A pokud ano, jakou značku jste už vyzkoušeli??

25 komentářů:

  1. Já používám celý rok tu stejnou kosmetiku a jsem naprosto spokojená :) Používám Alcinu :) Hodně jí používají dobré kadeřnice a já si tyto výrobky kupuju právě u ní ;) Jsem více než spokojená a moje vlasy nejsou vůbec suché!! Dřív jsem si vlasy hodně žehlila a právě alcina moje vlasy vrátila zase do normálu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se přiznám,že nic speciálního v létě nepoužívám,tady v Čr mi to ani nevadí,ale u moře oje vlasy taky hodně trpí, takže letos,až vyrazíme,tak určitě pokoupím něco na vysušené vlasy a tohle vypadá dobře, děkuji az tip! Jo a dost mě překvapilo,že myješ tak dlouhé vlásky každý den, já myju tak 2x týdně, protože se bojím,že bych je měla hrozně vysušené....nevadí jim to časté mytí?

    OdpovědětVymazat
  3. fiha do druheho dna to je vazne super:)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, díky za tip! Přesně něco takového jsem dlouho sháněla, ale beznadějně. Jdu objednávat! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Překvapilo mě že myješ vlasy tak často :O Já používám posilující šampon od Vichy s aminexilem a občas si udělám kůru z vajíček a olivového oleje nebo odvar z kopřiv :) Jeannette

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem vždycky měla a mám stejný problém s vlasy .. navíc je mám ještě zničené z neustálého fénování, žehlení a barvení ... ale tenhle šampon jsem nikdy nezkoušela, díky za tip asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  7. teda teď jsi mě šokovala tím, že si myješ vlasy každý den a bez regenerace.. to teda koukám!!
    Doufám, že používáš alespoň krystaly ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Nějaký podobný šampon bych taky měla vyzkoušet =D

    OdpovědětVymazat
  9. to Terezka: slyšela jsem že je Alcina dobrá:)

    to Lovely hair: Myju jak kdy, někdy jednou za dva dny, a teď každý den, mám příjemný pocit čerstvě umytých vlasů, a měla jsem šampony po kterých byly sušší, ale s tímhle šamponem klidně myju každý den, a bez kondicioneru:)

    OdpovědětVymazat
  10. děkuji za doporučení, mám s vlasy problém určitě vyzkouším :)
    chicchaquejour.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. to Jeannette: ten od Vichy by nemusel být špatný:) zábaly z oleje taky dělám.

    To Andy: určitě vyzkoušej zábaly z oliv.oleje a kvlaitnější vlasovou kosmetiku:)

    to Fufu: když recenzuji šampon, záměrně myju bez regenerace..abych viděla účinky toho šamponu a nic ho neovlivňovalo..jinak kondicioner používám, ale u tohodle šamponu fakt není třeba:)

    OdpovědětVymazat
  12. supr článek:) moje vlasy vzdychají únavou :D

    OdpovědětVymazat
  13. Vapdá to zajímavě. Já používám celoročně růžový elséve, nebo od Tigi na objem. U moře myji vlasy každý den, jinak v našich podmínkách tak obden. Proti sluníčku používám ochranný sprej a podle mě to stačí. :)

    OdpovědětVymazat
  14. to Tyna: tak to honem vyměnit šampon a používat masky:)

    to Veronique: ochranný sprej je super..ale zase nevymyje ty nečistoty..a dříve jsem elséve taky hodně používala:)

    OdpovědětVymazat
  15. Já si taky myji každý druhý den vlasy. Bohužel se mi dost mastí, ale je to i vzhledem k tomu, že jsem každý den ve stáji, kde se praší, docela nutnost :) A super tip, já jsem měla nějaký profi šampon od Loreálu, ale tedy nic moc :/

    OdpovědětVymazat
  16. já používám značku label.m a jsem si ní taky hrozně moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  17. s revlonom som tiez mala len naj skusenosti, doteraz som pouzivala loreal slnecnu radu a tento rok uvidim asi skor miniem tie moje zbytky-prebytky:D...:)

    OdpovědětVymazat
  18. šampón používám pořád stejný, ale v létě se mi osvědčilo fénovat studeným vzduchem a do konečků vlasů nanáším pupálkový olej. Tento olej je malý zázrak, občas ho používám místo masky na vlasy.

    budu o něm psát na blog:) http://slecna-k.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Ja používam stále ten istý šampón s ktorým som celkom spokojná ale tento môže byť tiež dobrý no ja mám skorej vlasy také že sa mi rýchlo premastia tak ich umývam každý deň

    zmenila som URL adresu svojho blogu
    budem rada ak ma budeš aj naďalej sledovať
    Alica
    http://alicaletko.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. šampon vypadá dobře, ale myslím že vlasům víc škodí, když se myjou každý den.
    Já jsem ráda, že mám vlasy i v létě i v zimě stále stejné po tom samém šamponu :)

    OdpovědětVymazat
  21. to Nicol: myslím že pokud se vlasy nefénují každý den, tak jim mytí neškodí, zvlášť s tak kvalitním šamponem. Naopak tě zbaví nečistot které je zatěžují a navíc je regeneruje:)

    to slečna Kristina Z: taky fénuji studeným vzduchem..pupalkový olej vyzkouším.díky za radu

    OdpovědětVymazat
  22. INA: já jsem si to spletla, ten olej je z měsíčku lékařského, ale na pupálkový jsem právě slyšela samou chválu, tak to musím taky teprve vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.