pondělí 21. března 2011

Ina je zde aneb první příspěvek

Modni blog, blog o móde, "nemódě"...............atd.





Móda je pro mě vášní, koníčkem, je uměním a nekonečnou zálibou, takže po několika letech očumování povedených cizích blogů mě došlo, že nemá cenu to dále odkládat, popřu svou lenost a pustím se do blogu taky. A uvidíme jak to dopadne........

7 komentářů:

  1. tesim se na pokracovani

    OdpovědětVymazat
  2. schvaluju, jsem na tom podobne :-) akorat ty jsi z vetsiho mesta ! Drzim palce!

    OdpovědětVymazat
  3. Po dlouhém čase pročítáním Vašeho blogu - a to nejsem zrovna bytost hltající módu a každý nový trend - musím říci jedno: jsem okouzlena. Jste krásná žena s nádhernými vlasy, osobitým stylem a pravděpodobně obrovským štěstím. Jsem ale zvědavá a promiňte mi mou otázku, ale mohu se zeptat čím se živíte? Šaty, které nosíte jsou za desetitisíce a my obyčejní smrtelníci tak jen můžeme snít a "slintat". Děkuji za odpověď a přeji hodně a hodně nových článků.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za krásný komentář:)
    Co se týče otázky, jsem už nějakou dobu pracující, ale i při škole jsem vždy chodila na brigády..a oblečení jsem si vždy platila sama.
    Jelikož je móda moje velká vášeň, trávím jejim hledáním hodně času. Vím kde se dá dobře nakoupit, co se vyplatí kupovat v zahraničí, a do čeho se nevyplatí investovat. Nemám žádného sponzora, ani oblečení nedostávám či nemám zapujčeno, spíš je to shoda hodně velkého shánění a dbaní na kvalitu, kdy oblečení může vypadat dražší než je. Doudám že se ti můj blog bude i nadále líbit:)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že mne odsud jen tak někdo nedostane... Stále bloudím zpátky a pročítám a pročítám. Ty kombinace jsou skvělé a na Tobě (můžu-li) :) vypadají naprosto úžasně...

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.