pondělí 31. srpna 2020

Make-up look - Loučení se s létem

Ač bylo tohle léto svým způsobem zvláštní, především po koroně a karanténě, stejně jsme si ho naplno užili. Sice mě mrzí, že se téměř nekonaly žádné hudební akce ani festivaly, ale situace se holt takhle vyvinula. Protože je to právě léto, kdy se dá perfektně experimentovat s barvami a odlesky, tak jsem si jako rozloučení s touhle sezónou připravila festivalový make-up ve stylu shine bright like a diamond look. Ovšem nebojte se, bez nalepených kamínku se dá vzít i jako elegantní denní make-u.
A co všechno jsem na líčení použila? Pojďte se se mnou mrknout.



Úplným základem celého looku je paletka NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow. Vybrala jsem kombinaci poměrně teplých odstínů, která se bezvadně hodí i k přicházejícímu podzimu. Překvapením u paletky pro mě byla povedená pigmentace i výdrž stínů. Vzájemně se navíc perfektně kombinují a líčení mi vydrželo až do večera. Překvapivě dobře se s paletkou pracuje a v rámci ceny je to opravdu pecka.








Lesklou část líčení jež vychází od vnitřního koutku do půlky víčka jsem vytvořila tekutým pigmentem NOBEA Metal. Dá se používat na víčko, i jako highligter a mám ho ve světlém i bronzovém odstínu. Dobře na očích drží i bez báze, a světla varianta se dobře vrství. Je to fajn produkt a má více variant použití, což je fajn výhoda.



Další produkt, který jsem použila je tento sypký pigment Pierre René Pure Pigment. Dá se štětcem velmi jednoduše vklepat na oční víčko či do stínů, drží i bez báze a má krásně lesklý finiš. A co je velká výhoda je to, že téměř nepráší.



Řasy jsem tentokrát nelepila umělé, už nějakou dobu používám sérum na řasy, takže jsem s nimi moc spokojená a použila jsem jen řasenku NOBEA Festive. Dokáže řasy pěkně rozčesat, neslepuje je, a jemně je prodlouží.




Trend lesků na rty se vrátil. Nedávno ještě vyhrávaly matné rty, teď jsou to zase rty šťavnaté a plné lesku. A zrovna sada NOBEA Day-to-Day má na výběr z několika odstínů i variant lesku. Perfektně na rtech drží a nelepí. Navíc rty dokážou hydratovat a vyživit.


Nakonec líčení jsem použila dekorativní kamínky Barry M Sun Goddess. Je to super doplněk třeba na party nebo festivaly. Protože jsem nechtěla spoléhat jen na to, že budou kamínky držet, vzala jsem raději i lepidlo. Nakonec opravdu nebylo třeba. Kamínky jsou přichycené na průhledné fólii a ta opravdu perfektně drží. Lepidlo jsem si tedy nechala na jejich další použití, kdy už předpokládám nepůjdou tak snad přilepit.

1 komentář:

  1. Dredy sluší málokomu, ale musím uznat, že vám ano. jsem v nich naprosto dokonalá. I když vypadáte úžasné ve všem co oblečete. Prostě to umíte nosit a to je tolikrát duležitější než oblečení samotné.

    Moje strava

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.