sobota 9. prosince 2017

Xmas Shopping List III.

Krásné sobotní ráno. Zrovna jsme na openingu sezóny ve Špindlerově Mlýně, ale neochudím vás o nový článek. Mám pro vás přichystaný další článek s tipy na dárky:) Tak jdeme na to:)




Čistě přírodní kosmetická linie Mcely Bouquet v bio kvalitě by vám neměla uniknout. Určitě s ní potěšíte všechny kosmetické fajnšmekry, kteří si potrpí na kvalitu ingrediencí. Já už jsem vám pár produktů, které používám představila, včetně nejlepšího balzámu na rty ever:) Objednávat můžete online a osobně vyzvednout třeba v Hotelu Klárov v Praze, popř. se dá kosmetika vyzkoušet a koupit v Profimedu na Smíchově a Palladiu. Na Vánoce tam jsou připraveny ještě nějaké výhody, tak mrkněte zde.
Já vybrala třezalkový olej na vlasy, rozmarýnové čistící máslo, měsíčkovou masku na obličej, noční sérum z růží, rozmarýnový krém na ruce a můj milovaný balzám na rty.


Hard Rock Cafe si na Vánoce připravilo limitovanou edici skleniček. Hodí se třeba pro ty, kteří si zrovna zařizují nové bydlení:)


Poukaz do Asklepionu se dá směřovat v podstatě na kohokoliv z rodiny. Stačí jen vybrat hodnotu poukazu a konkrétní zaměření si už může vybrat obdarovaný. Co třeba bělení zubů, lymfodrenáž či omlazení pleti.

Prémiové čaje v bio kvalitě Teatox vám jistě nemusím představovat. Potěší všechny milovníky bylinek a přírodního čištění organismu. Skleněná termoska je ještě taková třešnička na dortu:) koupíte na Biorganica
Tohle pletené nádobí jsem objevila v Ikea a přišlo mi super zimní. Mají tam celé sety i s hrnky, ale rychle to mizí, tak tam mrkněte:)

Můj další dárek pro Vendyho. Bohužel o něm samozřejmě ví, protože jinak bych mu boty nezvládla nevybrat, tedy velikostně:) Ale už to vypadá jako vánoční zvyk. Jedny Timberlandy dostal už minulý rok:) Tohle jsou ty klasické traktory a i když jsem původně chtěla aby měl stejnou barvu jako já, uznávám, že tahle tmavší pro něj bude mnohem lepší. Boty z Officeshoes.


Minule jsem vám do tipů dávala šperky, ale proč nekoupit třeba hodinky? Je důležité hlavně trefit styl obdarovaného. Sportovní slečna asi nebude nadšená z třpytivých hodinek a naopak. Zkuste mrknout třeba ve Swarovski. Najdete tam od hodně zdobených kousků po minimalistické v pánském stylu.

Tuhle krásnou sadu jsem objevila v Lindex. Já jsem si koupila tuhle čepici ve velbloudí barvě, rukavice k tomu ještě bohužel neměli a rovnou jsem vzala jako dárek čepici a rukavice v pastelové růžové. Mají ještě asi tři další barvy a vypadá to podle mě super:)

A pokud by se vám líbily tyhle luxusní Fendi brýle v hodnotě necelých 10 000,- jako dárek pro někoho blízkého nebo přímo pro vás, rychle utíkejte na můj Instagram, kde se o ně právě soutěží. Osobně jsem vám vybrala tento model, aby byl co nejvíce slušivý a stylový.
Fendi brýle z Fokus Optik.

5 komentářů:

  1. Tak ty sluneční brýle jsou božské, tento tvar zbožňuji.
    Můžu se prosím zeptat, kde bych tyto supr nové skleničky od Hardrock Cafe mohla zakoupit? Bohužel jsem je na jejich shopu nenašla. :)
    Vše jsou to vkusné a přitažlivé dárky, kdo by je neměl nejradši pod stromečkem, paráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Už nejsou online? tak já na to mrknu. Aby nebyly vyprodané, byla to limitovaná edice:( a jsem ráda, že se ti dárky líbí:)

    OdpovědětVymazat
  3. Zase super. Nejradši bych všechno dostala já sama. Budou ještě další tipy před Vánoci? Já už začínám mít nakoupeno, jen ještě potřebuji dárek pro bráchu. A musím vymyslet, jak to všechno zabalit.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdy si prosím kupovala to nadobí v Ikee? Nikde jsem ho tam nenašla. Díky

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ino,
    zase se budu opakovat, ale dáváš super tipy na dárky! Moc se mi líbí Hardrock skleničky a taky set přírodní kosmetiky Mcely Bouquet, který vypadá opravdu luxusně. Snad všechno co uvádíš by mě potěšilo :)

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.