pondělí 7. prosince 2015

Inspirováno muži


Krásný večer.
Abychom si mezi těmi vánočními tipy odpočinuli, připravila jsem vám naprosto nevánoční outfit.
Říká se že nemáte soudit, pokud nechodíte v cizích botách. Tak já jsem si vyzkoušela rovnou cizí outfit, a to přímo mého muže. Čerpání inspirace z pánského šatníku je trendem už desítky let.
 Oversize kabáty, boyfriend džíny či smoking jsou už v našich skříních zabydleny, ačkoliv je tam musel někdo nejdříve dostat. Jedna z průkopnic nošení pánských kalhot byla prý v 16. století švédská královna Kristýna. V 19. a 20.století třeba George Sandová, Toyen či Marlene Dietrich.

Vypůjčila jsem si tedy rovnou celý outfit, a jak to dopadlo můžete zhodnotit v komentářích:)
Svetr byl svojí velikostí ještě použitelný, ale s kalhoty to bylo samozřejmě horší:)
Levisky jsme si kvůli délce ohrnula, což se mi hodilo i do stylingu. Nová hnědá perka jsem si představovala přesně k takovým, tmavě modrým vyhrnutým džínům. 
Celé focení jsem pojala trochu jako vyjádření obdivu k mužské síle či chlapeckému šarmu. 
Vždyť z obojího můžeme čerpat, aniž bychom ztratily svoji ženskost.

Jsem zvědavá jak se vám outfit vykradený ze skříně mého muže bude / či nebude líbit.



Džíny Levis, Boty Office shoes, triko Alexander Mcqueen















24 komentářů:

  1. páni, to vypadá skvěle....hlavně ten kabát je úžasnej :) Ino, chtěla bych se tě zeptat, co používáš za linky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Niky:) Já je teď docela střídám, ale tohle jsou myslím linky od MAC

      Vymazat
  2. Tak toto je naprostá pecka. Pánský styl miluju už nějakou dobu. Přiznávám se. Pánskou skříň občas vykrádám taky. Je moc zajímavé sledovat Tě, jak se v módě a se svým stylem neustále posunuješ dál a dál. Před pár roky si pamatuju Inu, pro kterou byly hlavními kousky šaty a sukně, kalhoty nosila naprosto výjmečně a velmi málo. V každém případě jsou tvoje outfity vždy perfektně sladěné a pro mě osobně velmi inspirativní. Když vidím, že nějaká kombinace funguje u mých oblíbených blogerek, mám o to větší chuť ji vyzkoušet taky.

    OdpovědětVymazat
  3. To není ani poznat, že to je z pánského šatníku! :-D S přítelem si v klidu můžete půjčovat věci, vypadáš skvěle! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky Miši, jsou to dobře vybrané fotky. velký, plandající svetr mám schovaný pod kabátem a když mě můj muž viděl v jeho leviskách, málem padnul smíchy:) ale vybrala jsem fotky tak aby se na to dalo koukat:) jsem ráda, že se líbí:)

    OdpovědětVymazat
  5. je to zajímavé :) a věřím, že jste se u toho museli docela dobře pobavit ;)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že něco takového nemůžu zkusit taky... o devět čísel větší boty, kabát téměř až ke kotníkům... jsem fakt prcek :D. A ten svetr bys mužovi už vracet neměla, vypadá na tobě skvěle :).

    OdpovědětVymazat
  7. Přiznám se, že nejsem úplně zastánce pánských kousků v dámském šatníku, myslím, že žena by měla být ženou. Na druhou stranu musím velice ocenit tvůj nápad, že jsi vytvořila outfit ze všech kousků tvého přítele, a ne jen z některých. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Super outfit, když ženská nemá co na sebe..:-D www.thebestyle.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelé! Tento outfit je perfektný :)

    OdpovědětVymazat
  10. To je vážně super, moc povedené a máš krásný vlasy! :) Navíc hradecké nábřeží je stejně nejvíc fotogenický. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je pecka!! Ja mam radeji pansky styl, podpatky prakticky nenosim. Tohle je pro me velka inspirace!! Super, moc Ti to slusi ;-) Vilma

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle je pecka!! Pánsky styl je super, já třeba prakticky vůbec nenosím podpatky, nemám je ráda. Ale i bez nich může být ženská šik ;-) Děkuji za inspiraci, hrozně Ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Luxusní,tohle já uplně zbožnuju!

    OdpovědětVymazat
  14. Ne, tohle prostě ne. Já mám ráda, když se zařadí nějaký ten pánský kousek do dámského šatníku, ale tohle? Není to podle mého ani sexy (což, by žena měla alespoň trochu působit) a ani stylové. Je to jen můj názor, od čeho jsou tady vlastně komentáře, že?

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  15. Pavlíno, podle mě žena rozhodně nemusí být vždy sexy, ale je nasnadě co je pro tebe a pro mě sexy. A říct že to podle tebe není stylové, je samozřejmě tvůj názor a můžeš ho vyjádřit, jen ta forma je opět nasnadě:) Móda je hra a člověk se nesmí bát. Vyjít v celopánském outfitu nebyla moje rada na běžný outfit, ale jiný úhel pohledu jak se na pánské oblečení dívat. Třeba příště využiješ něco ze šatníku svého partnera:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to sexy přijde ;-) Dělá tě to křehči a zàroveň sexy, moda je hra a má se to tak brát. Pavle doporučuju se uvolnit a zkusit třeba pánský trenýrky, na spaní super a brzy šáhne i po mikině, jak bude pohodlná... Teda pokud to velikost umožní.

      Vymazat
  16. Mne se to libi. Ty jsi takova krasna a tak zvlastne krehka v tomto outfitu. Jinak ja bych si mohla vypujcit od meho muze maximalne kravatu a to je u nas spis nekdy naopak, ze on si pujcuje ty moje (mam vinovou a ruzovou). Saly nenosi a vse ostatni by mi bylo obrovske. Skvele zrealizovany napad.

    OdpovědětVymazat
  17. Ty boty jsou parádní a vypadají, že jsou i pohodlné. Můžu se zeptat, jak sedí velikostí, jestli nejsou větší, nebo menší? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, podle mě jsou velmi pohodlné. Já mám velikost 39 a sedí tak jak má. U jiných značek mívám problém protože bych potřebovala buď 38.5 nebo někdy i 39.5, ale tady to podle mě odpovídá:)snad jsem pomohla:)

      Vymazat
    2. Děkuji za bleskovou odpověď, já mám nohu jak popelka, takže 36 u zimní někdy 37:)

      Vymazat
  18. Je ti to vše velké =D ale pěkně sladěno, ten kabát muži moc vychval!

    OdpovědětVymazat
  19. Ino,moc krásný Outfit. Navíc mě těší, že si to fotila v Hradci Králové. Jen je škoda,že jsem nebyla doma. Jsi úžasně kreativní, krásná a inspirativní. Jen tak dál :) Jsi moje nejoblíbenější bloggerka!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.