středa 20. dubna 2016

All dressed up

Hezký den.
 Polovina týdne je úspěšně za námi, a konečně pomalu míříme k víkendu.
Já jsem dnes vybírala golfové oblečení (v pátek mám hodiny s trenérem:) a odpoledne jsem byla pozvaná na představení nové Lindex kolekce All Dressed up.

Tahle jarní kolekce vás nadchne květinovými vzory, i přímočarým, jednobarevným vzhledem. Lehké, saténové halenky střídá bílá krajka. Dlouhé, vzdušné šaty a zvonové kalhoty v kombinace s volnější halenkou odkazují k retro boho stylu. Asi každý si najde ten svůj kousek, mě zaujaly ačkové oversize šaty, i z toho důvodu, že Lindex klasický áčkový střih příliš nepoužívá. Krajka mě posledních pár let dost oslovuje, takže i v této sféře mám pár favoritů.
Na konci článku jsem vám vybrala pár zajimavách kousků, které by se vám mohly líbit.

Krásný večer všem:)




Rukolový mrak s ančovičkovým krémem a řeřichou






Flank steak s fíky

Crème brûlée z jedlých fialek


Čerstvé maliny a ostružiny v bílé čokoládě a mátovém cukru





Chia puding s mangem


Pár vybraných kousků z nové kolekce

  Vše foceno Olympus Pen




17 komentářů:

  1. Ooo tak tady bych si uměla vybrat. Ty pruhované šaty jsou dokonalé :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou tako velmi slušivé, podle toho jak vypadaly na ostatních:) Pěkně střižených šatů, je v kolekci více:)

      Vymazat
  2. Nejvíce mě zaujal rukolový mrak! Ten je geniální! :-)

    Kolekce mě moc neoslovila, taková fádní, žádný kousek bych nemusela "nutně mít". Nejhezčí jsou právě ty pruhaté šaty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miši, já všem tvrdila že to byl bazalkový obláček..ale jinak dobrý:) mám prostě skvělou paměť:)Věřím, že tě osloví třeba příští kolekce:)

      Vymazat
  3. Ještě jsem si nikdy nevšimla, že by si měla správnou délku u tohoto typu kalhot. Ta absence nohou.Kalhoty sami o sobě jsou pěkné, ale délka kazí dojem. Není to nepraktické je "šourat" po zemi ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je správná délka kalhot. Když se narovnam, kalhoty lícují se zemí. Nemůžu vidět když takové kalhoty odhalují boty. Doslova to týrá můj zrak.

      Vymazat
    2. ve vší slušnosti a bez úmyslu někoho urazit musím říct, že mi ty nohavice šourané po zemi asociují houmlesáka... vypadá to opravdu nehezky. (nemám nic proti houmlesákům, jen mám dojem, že jejich styl obvykle není zrovna běžnou outfitovou metou módní blogerky)

      Vymazat
    3. S urcitou obuvi to lze, aniz by ti to tyralo zrak. Toto je fakt des.

      Vymazat
    4. Pro mě je tato délka jedinou správnou variantou. Vyžaduji u takového stylu kalhot, aby nohavice překrývala botu, jinak to prostě nehodlam nosit. A kupovat kratší kalhot jen kvůli tomu, aby se nezaspinily nebo neznicili? To pak praktičnost zvítězí nad formou a já nehodlam být oběť svých kalhot;) oblečení se musí podřizovat nám, ne my jemu;)

      Vymazat
    5. Žalostné je tvoje přijimaní kritiky nebo připominky. Nemluvila jsem o ušpínění nebo zničení, jen o tom "šouraní" nepohodlném. Ovšem tim co si napsala, ses projevila jako pravý konzument. Škoda.

      Vymazat
    6. Není potřeba za každou větou něco hledat. Je to tak, jak to píšu. Nehodlam být obětí věcí;) to jak oblečení budu používat musí být moje rozhodnutí. A zrovna o me napsat ze jsem jen konzument.. Když neukazuji jen krátkodobé trendy, ale naopak představuji kvalitní investice např. do českých designérů?;)

      Vymazat
    7. Moc se mi libi veta "oblečení se musí podřizovat nám, ne my jemu", trefne! U nas ve Francii tedy take mimochodem plati zakon, ze pri noseni takoveho typu kalhot boty nesmi byt videt v zadnem pripade. Pokud jsou videt, vybavim si pana Vaclava Havla pri inauguraci roku 1989 :).

      Vymazat
  4. Hrozně se mi líbí tvůj outfit, není to můj styl a sama bych si asi nekoupila takové kalhoty ale hrozně se mi to líbí až o něčem takovém začínám uvažovat :) bohužel nenosím podpatky tak nevím, jak by takové kolhoty vypadaly s placatou botou :) ale jsem fakt unešená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Katie. Obecně, tento styl kalhot vypadá nejlépe na vysoké postavě, tedy s podpatky, ale dají se koupit i kratší, k nízkým botám. Pak jen pozor na tvoji výšku, at te zbytečně opticky nezmensuji;)

      Vymazat
  5. Jestli občas ženám něco závidím, je to přesně tohle!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.